Išmaniosios virtuvės svarstyklės REDMOND SkyBalance 741S

Nauja prekė

Dėmesio: Mažas likutis sandėlyje!

59,00 €

Modelio aprašymas

Išmaniosios virtuvės svarstyklės Redmond SkyScales RS-741S-E – tai unikalus itin plonas prietaisas su lietimui jautriu ekranu bei nuotolinio valdymo funkcija: su šiuo prietaisu itin tiksliai pasversite produktus, o duomenis galėsite sinchronizuoti „Ready for Sky“ mobiliojoje programėlėje. Visa informacija apie produkto kalorijas bei maistinę vertę akimirksniu bus parodoma jūsų išmanaus telefono ekrane.

Šios išmaniosios virtuvės svarstyklės nustatys bet kurio patiekalo sudedamosios dalies svorį 1 g tikslumu. Tai nepakeičiamas pagalbininkas sveikos mitybos šalininkams bei sportininkams. SkyScales pagalba lengvai ir greitai sužinosite baltymų, riebalų ir angliavandenių balansą bei įvairių produktų suderinamumą. Be to kalorijos ir maistinė vertė gali būti apskaičiuojami tiek vienam konkrečiam produktui, tiek visam patiekalui.

Šios svarstyklės turi trijų matavimo vienetų – gramų, svarų ir uncijų – pasirinkimą. Jų ypatingos savybės: aukštos kokybės skystųjų kristalų ekranas su apšvietimu bei perkrovos indikatorius. Svarbiausia yra tai, kad dabar galėsite lengvai ir su didžiausiu malonumu kontroliuoti savo mitybą!

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje